Ga naar de inhoud

Kerstconcert 2022 met thema ….Foute Kerst

Iedereen is welkom!

Harmonie Excelsior presenteert zondag 18 december 2022 vanaf 19.00 uur, onder leiding van dirigent Luc Scholtes, het kerstconcert met thema ‘Foute Kerst’. Het belooft na jaren van stilte door de corona-maatregelen weer een heel mooi en gevarieerd concert te worden en dit jaar met een vrolijke twist!

Geheel passend in het thema Foute Kerst zorgt de harmonie voor een feestelijke omlijsting met ondermeer drankjes, er worden wafels verkocht, warme Glühwijn en warme chocolademelk geschonken. Een tombola maakt deel uit van het feestelijk gebeuren.

Aan de avond werken, naast harmonie Excelsior Wahlwiller-Nijswiller, het opleidingsorkestje van basisschool Witheim onder leiding van Leonne Koonen mee. Ons jonge lid-in-opleiding Elin Verstraelen zal samen met hoornist-in-opleiding Henk Verhaar haar muzikale kunnen laten horen.

Locatie: voormalige Sophianum-gebouw te Nijswiller

De zaal is open vanaf 18.00 uur

Entree: vrije gave