Namens bestuur en leden wensen wij iedereen warme feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2022.

Wij hopen dat we dan weer muzikaal van ons mogen laten horen. Wilt u een donatie doen om ons financieel te steunen, dan zouden we u erg dankbaar zijn. Een donatie kan door scannen van onderstaande QR code, of kijk op dit bericht voor meer info.

clubactie 2021Ook de cultuursector is hard getroffen door de coronaperiode. De kosten lopen door, maar er zijn weinig tot geen inkomsten.

U steun is dan ook hard nodig.

Doe mee aan de Rabo Clubsupport actie en help ons zodat wij nog lang muziek kunnen maken in onze dorpen.

Dit kan via de Rabo App, Rabo Online Bankieren of de site www.rabo.nl/limburg/clubsupport

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

 

UPDATE !!!

Platzconcert

 

Op zondag 26 september 2021 hopen wij na een (té) lange periode weer van ons te mogen laten horen. Wij houden een platzconcert in de aula van het voormalig sophianum (LTS) aan de Hofstraat 14, Nijswiller.

Wij zijn gehouden aan het controleren op QR code, maar dat mag de pret niet drukken. De ruimte is groot genoeg, en als we rekening houden met elkaar dan komt alles goed. De entree is vrij en we brengen een populair concert, van Ernst Mosch tot Amy Winehouse. 

Dus, kom van die bank af en geef je TV/ computer even wat rust. Wij zouden ons verheugen als wij jullie mogen begroeten. 

Klik op de flyer hiernaast voor een vergroting.

Beleefd uitnodigend: Bestuur en en leden van harmonie Excelsior Nijswiller

 

Op 4 maart 2021 werd Matts Roijen geboren; wij heten hem van harte welkom op deze wereld en wensen hem veel geluk. Zijn trotse ouders Linda Roijen-Olischlager en Jeroen Roijen, beiden lid van Harmonie Excelsior, hebben hem meteen opgegeven als lid van de muziekvereniging; daarmee is Matts ons jongste lid ooit. Onlangs bezocht hij zijn eerste repetitie, en bij die gelegenheid ontving hij een truitje van de harmonie (nog even groeien Matts!) en zijn eerste percussie-instrument (een rammelaar), zodat hij alvast kan oefenen. Op de foto is goed te zien dat hij er al serieus werk van maakt.

Matts-ALV2021 Matts rammelaar

Foto links: Matts Roijen wordt door voorzitter John Mullenders en bestuurslid Anja Ploemen verwelkomd als lid van Harmonie Excelsior Nijswiller. Zij worden geflankeerd door de trotse ouders Linda Roijen-Olischlager en Jeroen Roijen

Foto rechts: Matts met zijn nieuwe rammelaar.