Op zondag 17 juli organiseert harmonie Excelsior haar zomerfeest. Een gezellig samen zijn met speciale aandacht voor het 135 jarig bestaan van de vereniging en haar jubilarissen. Naast muzikale klanken is er ook gezorgd voor spijs en drank, een springkussen, een workshop "maak je eigen instrument" voor de kinderen en veel, veel meer.

Ook is er een kleurwedstrijd voor de kinderen waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Hoe doe je mee?

klik op onderstaande afbeelding (voor een vergroting), print deze thuis uit, kleur hem leuk in, en lever hem op zondag 17 juli in tijdens het zomerfeest vanaf 13:15 uur. De prijsuitreiking zal om ongeveer 16:15 uur plaatsvinden. Veel succes 👍

kleurplaat

Afgelopen week mochten we eindelijk weer langs de deuren in Nijswiller en Wahlwiller gaan voor onze donateursactie en onze donateurs persoonlijk aanspreken. De laatste twee jaren moesten we, vanwege de coronamaatregelen, een onpersoonlijke flyer bij iedereen in de bus doen en vragen om te doneren. Dit jaar liepen de leden van de harmonie gelukkig weer langs de deuren.

Wij, bestuur en leden, willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de gulle gift. Heel veel dank!

Binnenkort laten we ook weer muzikaal van ons horen. Op 26 juni zal de harmonie de processie in Wahwiller muzikaal opluisteren. Voor het vertrek van de processie vanaf de kerk speelt de harmonie op straat. De processie loopt naar het Klauwes waarna de harmonie zal spelen op het plein aan de Aad de Haasstraat. Als de processie weer de kerk inkomt, zal de harmonie nog enkele muziekstukken ten gehore brengen.

Tijdens het muziektreffen op 3 april 2022 te Slenaken, mochten wij afsluiten met het werk "On the Quarterdeck".

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om aanwezig te zijn, of wilt u het graag nog eens beluisteren, dan vindt u hier onder een opname van ons optreden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Samen met fanfare Berg & Dal en harmonie St. Cecilia Mechelen verzorgden wij een gevarieerd concert voor een volle zaal. De muzikaliteit werd beoordeeld door twee juryleden. De gezelligheid was te beoordelen aan de bar na afloop (tot in de late uurtjes) laughing.

Iedereen hartelijk bedankt voor de inzet en aanwezigheid. Bevalt deze video u en wilt u ons verder steunen? Dan verheugen wij ons over een kleine donatie. Dat is mogelijk via onderstaande QR- code, of kijk op dit bericht voor meer info.

Namens bestuur en leden bedankt!